Termeni generali

Voidacoustics.ro este denumirea comerciala a SC ECS Service 2008 SRL, persoana juridica cu sediul in Arad, Str. Voluntarilor 2, bloc R21, sc. A, et. 9, ap. 86, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J02/1203/2008, avand CUI RO2414334, numita in continuare ECS Service 2008 . Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti. In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.voidacoustics.ro, ECS Service 2008 isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Garantia produselor

Produsele comercializate de ECS Service 2008 nu sunt contrafacute. ECS Service 2008 garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii. Produsele cu durata de utilizare indelungata (amplificatoarele, incintele acustice, accesoriile, piese de schimb) sunt insotite de certificat de garantie; toate celelalte produse comercializate nu beneficiaza de garantie. Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Garantie de conformitate si comerciala a produselor este de: 24 luni

Modalitate de asigurare a service-ului: reparatie sau dupa caz inlocuire

Remedierea deficienþelor aparute la produse ori înlocuirea produselor care nu corespund în cadrul termenului de garantie, care nu sunt imputabile consumatorului se face în termen de maxim 30 zile calendaristice din momentul când operatorul economic a luat la cunostinta deficientele respective. În cadrul unor vicii ascunse, termenul maxim stabilit (30 zile) curge de la data finalizarii expertizei tehnice efectuate de un organism tehnic neutru. (Prin consumator se întelege: orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociaþii, care, în cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneazã în scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale).

Drepturile consumatorilor nu sunt afectate prin garantia oferita.
La cererea consumatorilor vânzatorul este obligat sa demonstreze cu ocazia cumpararii, modul de utilizare si functionalitatea sistemelor audio ce urmeaza a fi vândute
Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezoluþiunea contractului în oricare dintre urmatoarele cazuri:

 1. daca nu beneficiazã nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;
 2. daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie într-o perioada de timp rezonabila
 3. daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, fara inconveniente semnificative pentru consumator.

S-a efectuat proba de functionare a produsului, s-au efectuat instructajul de utilizare/instalare/ întretinere, toate accesoriile, s-a prezentat modul de folosire si s-a predat produsul în perfectã stare de functionare, s-a verificat corectitudinea datelor înscrise în certificatul de garantie.

Conditii de garantie:

 • Certificatul de garantie este valabil numai daca este completat corect, si stampilat si însotit de documentul fiscal.
 • Garantia se pierde daca nu sunt respectate instrucþiunile de instalare, punere în functiune, utilizare, întretinere, manipulare, transport, depozitare.
 • Pe toata durata garantiei inintele acoustice pot fi utilizate doar cu setarile de amplificare (preseturi) puse la dispozitie de producatorul Void Acoustics Reaserch Limited pentru fiecare model de boxa audio in parte. Preseturile pot fi descarcate de pe pagina producatorului de la sectiunea support/Bias Control Software.

Totodata nu se acorda garantie pentru daune provocate din cauza:

 • Neglijentei si neatentiei în utilizare sau nerespectarii instructiunilor de folosire;
 • Socurilor sau fluctuatiilor de tensiune electrica si/sau nerespectarea tensiunilor de alimentare (230V monofazic respectiv 400V trifazic) dupa caz
 • Reparatiei executate de persoane neautorizate, schimbari starii originale a aparatului, sau de pastrarea în condiþii improprii;
 • Caderii, transportului în conditii necorespunzatoare, actiunii unor substante chimice, corozive, care pot deteriora aparatul, precum si din cauza expunerii la intemperii (depinde de produs);
 • Nu se acorda garantie pentru componentele consumabile

În cazul unor defectiuni, consumatorul are obligaþia de a se prezenta la vânzãtor cu documentul de cumpãrare (contract, facturã fiscalã, bon fiscal dupa caz) si certificatul de garantie, semnat si stampilat de producãtor/importator.

Drepturile consumatorilor sunt prevãzute în LG. 449/2003 , OG 21/1992

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate/predate in baza unui proces verbal de punere in functiune si receptie dupa caz.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre ECS Service 2008. Termenul de livrare a produselor de dimensiuni mici (care nu necesita instalare, punere in functiune) – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Arad) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ECS Service 2008 SRL. In ziua de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului. Sistemele personalizate care nu sunt pe stoc au termen de livrare de 4-6 saptamani de la confirmarea comenzii de catre producatorul incintelor din Marea Britanie.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea ECS Service 2008 . Pentru comenzile ce depasesc 150.000 RON, transportul este GRATUIT in tara Livrarea se face prin reteaua de distributie Nemo Express sau Fan Courier, in 24-48h. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ECS Service 2008 SRL. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans prin virament bancar, costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra. Plata produselor comandate prin ECS Service 2008 se poate face astfel: in numerar la predarea lor in magazin daca nu depaseste limita de 5.000 RON pentru persoane juridice respectiv 10.000 pentru persoane fizice, prin ordin de plata/transfer bancar in avans si on-line cu card bancar(visa, mastercard) prin Netopia Mobilpay..

Comenzile care contin sisteme audio complete, necesita instalare si punere in functiune vor fi livrate la beneficiar de angajatii ECS Service 2008 la data stabilita in prealabil de comun acord. Receptia bunurilor se va face printr-un proces verbal de predare-primire sau dupa caz proces verbal de receptie si punere in functiune.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Sistemele audio personalizate comandate nu pot fi returnate.

Informatii privind DEEE

ECS Service 2008 SRL este autorizata sa introduca pe piata echipamente electrice si electronice. Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase. Simbolul DEEE care insoteste produsul indica faptul ca aparatele electrice si electronice vechi nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce aparatele si echipamentele au ajuns la sfarsitul duratei lor de functionare, ele trebuie colectate in centre speciale puse la dispozitie de catre o societate autorizata in colectarea deseurilor.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de ECS Service 2008 , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@voidacoustics.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si ECS Service 2008 pentru utilizarea acestui site. ECS Service 2008 verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului. In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect. Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.